Calamiteiten service: 058 - 280 1555
Menu

Projecten

De klantenkring van Edelweiss Schoonmaak telt diverse vaste klanten. Daarvoor voeren we periodiek schoonmaakwerk uit. Maar we worden ook voor eenmalige projecten gevraagd. Edelweiss Schoonmaak werkt o.a. voor grote en kleine bedrijven, scholen, industriële bedrijven, kantoren, (overheid)instellingen, tehuizen, vastgoed beheerders, gerenommeerde scheepswerven en woningbouwverenigingen. Om wat voor object het ook gaat, Edelweiss is een vakbekwame en betrouwbare partner. Een greep uit onze projecten:

 

05-04-2017 Wooncomplex reinigen

Edelweiss heeft ruime ervaring met  het reinigen bijvoorbeeld betonnen, houten, kunststof en metalen delen rondom een complex. Wilt u uw wooncomplex ook laten reinigen en een frisse en schone uitstraling geven, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

22-03-2017 Demonteren en afvoeren

Edelweiss verzorgt regelmatig voor diverse opdrachtgevers het demonteren en afvoeren van systeemwanden, plafondplaten, isolatie, tapijt, lambrisering en/of deuren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

21-02-2017 Gevelreiniging

Met gebruik van een telescopisch bewassingssysteem en/of door inzet van de hoogwerker kan Edelweiss diverse gebouwen reinigen, aanslag verwijderen, conserveren en glasbewassing uitvoeren.

 

28-01-2017 Schepen

Edelweiss specialisme!
Het reinigen van de buitenzijde van een nieuwbouw schip en onderhoud aan bestaande schepen.

 

03-01-2017 Calamiteiten

Ook voor calamiteiten kan Edelweiss worden ingeschakeld. Dankzij de snelle inzet met een HD-unit hebben onze medewerkers op de valreep van het oude jaar de vogelkijkhut van Rijkswaterstaat in het Lauwersmeergebied kunnen reinigen.

 

23-11-2016 Zonnepanelen

Edelweiss kan ook ingeschakeld worden voor het schoonhouden en beschermen van zonnepanelen. Zonnepanelen kunnen vervuild raken door negatieve weersinvloeden waardoor de maximum te verwachten energieopbrengst wordt verstoord. Middels gedemineraliseerd water en daarvoor geschikte borstels worden de panelen handmatig gereinigd. Na het reinigen kunnen de panelen worden voorzien van een beschermingslaag volgens een NANO-coating methode, dit garandeert minder aanhechting van vuil waardoor een beter rendement van het zonnepanelen systeem verwacht kan worden.

 

21-11-2016 Graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen, ook een discipline welke door de vakspecialisten van Edelweiss goed wordt beheerst.
Voor vragen en adviezen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

 

10-11-2016 Schouwburg Hoorn

In opdracht van een landelijk vastgoedonderhoudsbedrijf zijn de specialisten van Edelweiss bezig met het reinigen van de Schouwburg in Hoorn. Prachtig project met een geweldig resultaat.

 

01-11-2016 Helikopterplatform

Het helikopterplatform van Medisch Centrum Leeuwarden is grondig gereinigd. Vervolgens is er een nieuwe coating aangebracht.
De eerste landing door de traumahelikopter heeft dit weekend alweer plaatsgevonden.

 

18-10-2016 Zwembad Sneek

Gestart met het reinigen en conserveren van alle aluminium gemoffelde kozijnen aan zwembad It Rak te Sneek. In opdracht van een groot landelijke sportcomplex beheerder.

12-10-2016 Hoofdkantoor reinigen

Wederom een prachtige opdracht. Van een grote landelijke supermarkt het hoofdkantoor in Amersfoort reinigen, metalen delen conserveren en ramen schoon gewassen opleveren.
Mooie klus voor de komende weken.

12-10-2016 Planmatig Onderhoud

In opdracht van een woningcorporatie reinigen de specialisten van Edelweiss diverse complexen in Joure, Heerenveen en Drachten.
Ook dit project zal enkele weken in beslag nemen.

20-09-2016 Luxe jacht

Edelweiss heeft weer een groots project onder handen genomen. Het schoonspuiten van een luxe jacht in Makkum.

15-09-2016 Reinigen houten-, betonnen-, en kunststof onderdelen

Edelweiss heeft weer een prachtig project verkregen. Reinigen van alle houten-, betonnen,- en kunststof onderdelen aan het complex te Hallum.
Werkzaamheden zullen enkele weken in beslag nemen.

28-06-2016 Reinigingswerk binnenstad Leeuwarden

In opdracht van een woningcorporatie zijn wij druk met het reinigingswerk in de binnenstad van Leeuwarden.

02-06-2016 Campers en pleziervaartuigen

Edelweiss verzorgt gedurende het zomerseizoen de schoonmaak van vele campers en pleziervaartuigen. Door vele vakantiegangers worden dezen, voor een welverdiende vakantie, bij onze opdrachtgever gehuurd.

03-11-2015 Schoonmaken dakterrassen

Edelweiss is bezig met het schoonmaken van dakterrassen. Alle terrastegels worden gereinigd, opnieuw voorzien van de juiste tegeldragers en vervolgens weer gelegd. Tevens wordt de onderliggende bitumen dakbedekking gereinigd en visueel geïnspecteerd op schade en gebreken. De werkzaamheden zullen enkele weken in beslag nemen.

03-11-2015 Reinigen en conserveren metaal

Edelweiss heeft opdracht gekregen voor het reinigen en conserveren van een groot kantorencomplex in Utrecht.
Alle metalen onderdelen worden gereinigd en geconserveerd volgens de VMRG richtlijnen. De werkzaamheden zullen enkele weken in beslag nemen.

03-11-2015 Opleveringsschoonmaak machinekamer schip

In opdracht van een landelijk opererende scheepswerf heeft Edelweiss de machinekamer en overige ruimten van een nieuw bevoorradingsschip geheel gebruiksklaar schoongemaakt. Het schip zal worden ingezet om personeel en materieel te vervoeren naar boorplatforms op de Noordzee.
De werkzaamheden zijn door onze eigen vakkundige medewerkers uitgevoerd. De opdrachtgever was zeer tevreden over het geleverde resultaat.

26-10-2015 Reiniging kunstgras basisscholen

Edelweiss heeft opdracht gekregen voor het reinigen van de kunstgrasspeelvelden bij diverse basisscholen.
Voorafgaand aan het onder druk afspuiten van de velden wordt het grove vuil handmatig verwijderd. De werkzaamheden zullen enkele dagen in beslag nemen.

13-10-2015 Opdracht Amsterdam

Edelweiss Gevelbeheer is wederom op grote hoogte bezig met het conserveren van alle metalen onderdelen rondom een kantorencomplex te Amsterdam.
De werkzaamheden worden door eigen vakbekwame medewerkers uitgevoerd en zullen meerdere weken in beslag nemen.

13-10-2015 Opdracht Velp

In opdracht van een landelijke vastgoedbeheerder voert Edelweiss reinigingswerkzaamheden uit in Velp.
De werkzaamheden bestaan uit het reinigen van alle betonnen onderdelen, het reinigen van alle hout- en metalen onderdelen en het wassen van de vliesgevel aan de gehele buitenzijde.  Ook worden alle metalen onderdelen geconserveerd met een daarvoor bestemd product.
De werkzaamheden nemen enkele weken in beslag en worden met de juiste zorg en inzet uitgevoerd.

28-9-2015 Axentrix Vastgoedbeheer

Edelweiss voert in opdracht van Axentrix Vastgoedbeheer reinigingswerkzaamheden uit aan het complex Sickingastate – Roptastate te Leeuwarden.
Het gehele complex zal worden gereinigd middels schoonspuiten met schoon warm water. Hierna worden de ramen gewassen en de kunststof kozijnen geconserveerd. De werkzaamheden zullen in enkele dagen worden uitgevoerd.

25-9-2015 Reiniging houten gevelbekleding

Edelweiss heeft van een landelijk opererend vastgoedonderhoudsbedrijf opdracht gekregen voor het reinigen van 92 woningen in de regio Zuidoost Friesland. De werkzaamheden bestaan uit het reinigen van de cedar houten gevelbekleding, het wassen van alle ramen en het reinigen en conserveren van alle kunststof onderdelen. De werkzaamheden worden met de juiste zorg door eigen vakmensen uitgevoerd.

 25-9-2015 De Centrale As

Edelweiss heeft opdracht gekregen voor het wekelijks schoonmaken van bouwunits aan het project De Centrale As. Dit project wordt door de bouwcombinatie Nije Daam gerealiseerd en zal eind 2016 gereed zijn.

17-9-2015 Flat Leeuwarden

Edelweiss heeft van Noordhoek Schilderwerken opdracht gekregen voor het reinigen van een groot flatgebouw te Leeuwarden. De werkzaamheden bestaan uit het reinigen van alle betonnen onderdelen middels afspuiten met water onder hogedruk. Tevens worden alle kunststof kozijnen, deuren en panelen gereinigd en geconserveerd. Na uitvoering van de werkzaamheden worden de ramen gewassen.

27-8-2015 Clusterwerk WoonFriesland

Edelweiss is druk bezig met het reinigen van 600 woningen,  werkzaamheden in opdracht van Woon Friesland ……. het resultaat mag er zijn.

10-6-2015 Amsterdam: reinigen en conserveren kozijnwerk

Edelweiss heeft opdracht gekregen voor het reinigen en conserveren van aluminium gemoffelde kozijnen aan een complex te Amsterdam. Alle werkzaamheden worden met eigen mensen, materialen en producten uitgevoerd en zullen enkele dagen in beslag nemen.

28-5-2015 Restauratie keersluis Munnekezijl

Edelweiss voert in opdracht van Douwenga gevelrenovatie reinigingswerkzaamheden uit aan het monumentaal waterschapserfgoed keersluis Munnekezijl. Het metselwerk wordt door middelen van schoonspuiten, onder gepaste druk, ontdaan van alle organische vervuiling en aanwezig alg- en pokaanslag. Vervolgens wordt het metselwerk op de waterlijn deels vervangen, worden alle voegen verwijderd en weer opnieuw aangebracht.

De werkzaamheden nemen enkele weken in beslag en worden met de juiste zorg uitgevoerd.
Via deze link vindt u interessante informatie over dit monumentale erfgoed.

17-4-2015 Fryske Gea – Wiidpleats Eernewoude

In opdracht van het Fryske Gea gaat Edelweiss reinigingswerkzaamheden uitvoeren op de Wiidpleats te Eernewoude . Hierbij worden alle kunststof onderdelen waaronder goten en kozijnen gereinigd en vervolgens geconserveerd. Nadat de werkzaamheden gereed zijn worden de ramen gewassen en staat zowel het bezoekerscentrum als het landbouw museum er voor de komende periode weer perfect bij.

14-4-2015 Talen Vastgoedbeheer – Lemmer

Edelweiss heeft van Talen Vastgoedbeheer de opdracht gekregen voor het reinigen van diverse onderdelen aan een wooncomplex te Lemmer. De werkzaamheden worden in overleg met bewoners en opdrachtgever uitgevoerd en zullen enkele weken in beslag nemen.

9-4-2015 Scheepsreiniging

Het voorjaar is begonnen en de pleziervaart wordt weer gereed gemaakt….. Edelweiss is vakbekwaam in het schoonmaken van accommodaties en machinekamers van schepen in zowel de beroeps- als de pleziervaart. Voor een advies en een passende vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

31-3-2015 Woningen Noord-Friesland

Edelweiss heeft van een woningcorporatie verschillende projecten in het noorden van Friesland in opdracht gekregen.
De werkzaamheden bestaan uit het reinigen middels hogedrukwaterstralen van gevel- en betonvlakken van woningen alsmede het handmatig reinigen en conserveren van houten en kunststof onderdelen. Uiteraard worden de ramen naderhand gewassen en wordt alles weer verzorgd achtergelaten.
De werkzaamheden zullen enkele weken in beslag nemen en worden uitgevoerd met eigen vakkundig personeel met de juiste materialen.

12-02-2015: Glasbewassing Cross Towers 

Edelweiss heeft de opdracht gekregen voor het wassen van de beglazing aan het complex Cross Towers te Amsterdam. Het kantorencomplex is opgebouwd uit twee torens en bestaat uit 24 verdiepingen. Met inzet van eigen mensen en materialen zijn de werkzaamheden uitgevoerd.

10-02-2015: Grondige schoonmaak MS Vlieland

Edelweiss heeft van Rederij Doeksen de opdracht gekregen voor het eenmalig grondig schoonmaken van de veerdienst MS Vlieland tijdens dokligging. Bij deze schoonmaakbeurt worden alle wanden, meubilair, vloeren en plafonds grondig afgenomen. Ons vakkundige personeel maakt hierbij gebruik van de daarvoor bestemde producten en middelen.

 

7-11-2014: Gevelreiniging 113 flatwoningen Drachten

Edelweiss heeft de opdracht gekregen voor het reinigen van diverse onderdelen aan 113 flatwoningen te Drachten. Alle groene aanslag op geveldelen, balkonhekwerken, en diktekanten worden met gepaste druk afgespoten. Na de werkzaamheden zullen alle ramen worden gewassen. De werkzaamheden zullen enkele weken in beslag nemen.


 6-11-2014: Schoonmaak kerk Engwierum

Edelweiss heeft de opdracht gekregen voor het schoonmaken van een kerkgebouw te Engwierum. De werkzaamheden bestaan uit het geheel stofvrij maken van de liggende en horizontale delen na uitvoer van renovatiewerkzaamheden.

 

3-11-2014: HD-reiniging

Edelweiss heeft opdracht gekregen voor diverse reinigingswerkzaamheden aan twee wooncomplexen te Leeuwarden. De werkzaamheden betreffen het reinigen middels stoomcleanen van alle galerijen en diktekanten alsmede reinigen van alle metalen en kunststof onderdelen. De werkzaamheden nemen enkele weken in beslag en worden met de juiste kennis uitgevoerd.

 

3-11-2014: Behandeling Cedar houten kozijnen

Edelweiss heeft de opdracht gekregen voor het behandelen van houten Cedar kozijnen van een wooncomplex in Leeuwarden. Deze kozijnen zijn door weersinvloeden vergrijsd en vertonen aantasting van schimmels en algen, om het aantastingsproces en de verkleuring tegen te gaan dienen deze kozijnen gereinigd te worden om vervolgens te worden behandeld met een transparante beschermingscoating. De werkzaamheden zullen enkele weken in beslag nemen en moeten met de juiste kennis worden uitgevoerd.

 

3-11-2014: Reiniging luxe jachten

Edelweiss heeft de opdracht gekregen voor het reinigen van twee luxe jachten. Deze jachten zijn voor revit werkzaamheden drooggelegd in het dok, de specialisten van Edelweiss kunnen de buitenzijdes schoonmaken middels waterstralen met hoge druk. De werkzaamheden zijn inmiddels uitgevoerd met eigen middelen en materialen en naar volle tevredenheid van de opdrachtgever.

 

 

10-10-2014: Kantoorpand in Zweins

Edelweiss heeft weer een mooie klus uitgevoerd aan de binnen,- en buitenzijde van een kantoorpand te Zweins. Alle gevelbeplating is schoongemaakt, bestrating gereinigd en alle ramen en kozijnen handmatig afgesopt.

 

10-10-2014: Reinigingswerkzaamheden op Terschelling

In opdracht van een Bouwgroep Dijkstra Draisma heeft Edelweiss de opdracht verkregen voor het reinigen van 46 woningen op Terschelling. De woningen worden gereinigd middels afspuiten met hoge druk waarna alle houten delen en ramen worden gewassen. Het project wordt met eigen mensen en materialen uitgevoerd en zullen enkele dagen in beslag nemen.

 

10-10-2014: Herstel aangetast glaswerk

In een druk bezette autowasstraat zijn de glazen afscheidingsschermen door vakbekwame medewerkers van Edelweiss grondig schoongemaakt. De ramen worden door water en zeepresten erg aangetast, met de juiste producten kan er weer een acceptabel resultaat behaald worden.

 

7-10-2014: Oldehoofsterkerkhof

Edelweiss heeft de opdracht gekregen voor het schoonspuiten van de bestrating van het festivalplein aan de voet van de Oldehove te Leeuwarden. Alle bestrating wordt gereinigd met schoon warm water waaraan een zeepoplossing is toegevoegd, deze wordt aangebracht onder gepaste druk.

 

18-9-2014: Gevelbehandeling tegen ongedierte

Edelweiss wordt in deze periode van het jaar veel ingeschakeld voor het reinigen van buitenzijde woningen en bedrijfsgebouwen. Mede door de zachte winter en prachtige nazomer is er veel vliegend en kruipend ongedierte aanwezig o.a. rondom kozijnen, deuren, goten en overstekken. Handmatig worden alle onderdelen vakkundig schoongemaakt en indien gewenst kan er vervolgens een behandeling tegen vliegend en kruipend ongedierte worden uitgevoerd.

 

26-8-2014: Stania State Oentsjerk

Edelweiss heeft de opdracht verkregen om op landgoed Stania State te Oenkerk alle houten onderdelen aan de monumentale gebouwen handmatig te reinigen en schilderschoon te maken. De werkzaamheden zullen enige dagen in beslag nemen.

 

21-8-2014: Studentenhuisvesting Tadingastraat 1

Edelweiss heeft de opdracht gekregen om de totale schoonmaak te verzorgen voor de realisatie van kantoorpand tot studentenhuisvesting aan de Tadingastraat te Leeuwarden. Het gehele pand wordt aan de binnenzijde gebruiksklaar schoongemaakt, sanitaire ruimtes worden nat gereinigd en het aanwezig tapijt wordt middels sproei-extractie methode grondig gereinigd. Alle werkzaamheden uit te voeren met vakbekwaam personeel en de juiste middelen en materialen. De gehele klus zal enkele dagen in beslag nemen.

 

17-7-2014: Gevelonderhoud Hof van Hoorn

In opdracht van een landelijke vastgoedbeheerder verzorgt Edelweiss het reinigen van de gevels van winkelcentrale “Hof van Hoorn” te Hoorn. De werkzaamheden bestaan uit het reinigen van de beplating, het conserveren van de aluminium kozijnen en het wassen van alle beglazing. De werkzaamheden worden met eigen middelen en materialen uitgevoerd en zullen enige weken in beslag nemen.

 

8-7-2014: Tapijtreiniging

Edelweiss wordt regelmatig ingeschakeld voor het reinigen van tapijten en vloerbedekkingen. Met een truckmount tapijtmachine, waarmee de sproei-extractie methode wordt toegepast, kan op professionele wijze het gewenste resultaat behaald worden. Tot onze opdrachtgevers behoren VvE’s, woningcorporaties, zorgcentrums, scholen, kantoren, en particulieren.

 

1-7-2014: Gebruiksklaarschoonmaak Wirdumerpoort

In opdracht van Zienn opvang en ondersteuning heeft Edelweiss het nieuwe hoofdkantoor gebruiksklaar schoongemaakt.

 

1-7-2014: Reiniging betonnen delen wooncomplex

In opdracht van een V.v.E. uit Leeuwarden is Edelweiss ingeschakeld om de betonnen delen rondom een wooncomplex te reinigen en waar nodig te behandelen. Tevens worden alle ramen gewassen welke niet voor de bewoners bereikbaar zijn. Deze werkzaamheden uitgevoerd met de juiste materialen zullen enkele dagen in beslag nemen.

 

30-6-2014: Schilderschoon voor WoonFriesland

WoonFriesland heeft Edelweiss opdracht gegeven voor het schilderschoon maken van alle houten onderdelen van een wooncomplex te Stiens. De werkzaamheden zullen enige dagen in beslag nemen.

 

30-6-2014: Reinigen en conserveren kozijnwerk Wettertoer Heerenveen

In opdracht van Talen Vastgoed en WoonFriesland zijn de medewerkers van Edelweiss bezig met het reinigen en conserveren van alle kozijnen aan het complex Wettertoer in Heerenveen. Ook worden de galerijen en bordessen middels hoge druk waterstralen schoongespoten.

 

26-6-2014: Reiniging vliesgevel bedrijfspand

Edelweiss heeft opdracht voor het reinigen van een bedrijfspand te Leeuwarden. Het glas van de vliesgevel is ernstig vervuild door de bovenliggende metalen profielen, hierdoor dient het glas te worden behandeld met een daarvoor bestemde polijstpasta. Zowel de beplating en de taalconstructie worden gereinigd en bijgewerkt. Alle werkzaamheden worden met eigen personeel en materiaal uitgevoerd.

 

3-6-2014: Onderhoud appartementencomplex Leeuwarden

Edelweiss is gestart met het vast onderhoud van een groot appartementencomplex in Leeuwarden. Jaarlijks zullen de ramen worden gewassen en alle houten en kunststoffen onderdelen worden gereinigd. Ook zullen de betonnen onderdelen welke door algen en mossen zijn vervuild door middel van hogedruk waterstralen worden schoongespoten. Alle werkzaamheden worden met de juiste zorg door eigen vakkundig personeel uitgevoerd.

 

2-6-2014: Onderhoud zonnepanelen

Edelweiss kan ook ingeschakeld worden voor het schoonhouden en beschermen van zonnepanelen. Zonnepanelen kunnen vervuild raken door negatieve weersinvloeden waardoor de maximum te verwachten energieopbrengst wordt verstoord. Middels gedemineraliseerd water en daarvoor geschikte borstels worden de panelen handmatig gereinigd. Na het reinigen kunnen de panelen worden voorzien van een beschermingslaag volgens een NANO-coating methode, dit garandeert minder aanhechting van vuil waardoor een beter rendement van het zonnepanelen systeem verwacht kan worden.

 

26-5-2014: Onderhoud gevels kerk

In opdracht van een kerkgemeenschap is Edelweiss bezig met het reinigen van een kerkgebouw in Leeuwarden, de werkzaamheden bestaan uit het reinigen van geveldelen, het aanbrengen van alg- en mos verwijderaar en het conserveren van gevelbeplatingen.

 

26-5-2014: Vloeronderhoud

Edelweiss heeft vakbekwame werknemers in dienst dien onder andere gespecialiseerd zijn in vloeronderhoud. Zowel het strippen en conserveren van linoleumvloeren als het reinigen van tapijten en het schrobben van tegelvloeren kunt u uit laten voeren door de mensen van Edelweiss.

 

22-5-2014: Scheepsreiniging

Edelweiss is door een grote scheepsbouwer te Lemmer ingeschakeld voor het gebruiksklaar schoonmaken van een nieuwbouw rondvaartboot. Het schip, met een lengte van 110 meter, heeft 98 slaapvertrekken, een restaurant, een ontvangstruimte, keukens en sanitaire groepen. Ook de machinekamer, bedieningsruimte en stuurhuis worden geheel door de vakbekwame medewerkers van Edelweiss schoongemaakt. De werkzaamheden zullen in een kort tijdsbestek uitgevoerd moeten worden en nemen enkele dagen in beslag.

 

16-5-2014: 38 Woningen Sneek

In opdracht van Talen Vastgoed zijn de medewerkers van Edelweiss bezig met het reinigen en conserveren van kunststof onderdelen aan 38 woningen te Sneek. De werkzaamheden zullen enkele dagen in beslag nemen.

 

15-5-2014: Gevelreiniging ‘Het Emplacement’

Edelweiss heeft de opdracht verkregen voor het wassen van de glazen vliesgevel aan een groot appartementencomplex te Leeuwarden. Met behulp van osmosewater wordt de buitenzijde gewassen, de binnenzijde wordt op de traditionele manier uitgevoerd. Gebruikmakend van hoogwerkers, zal de klus door eigen vakbekwaam personeel worden uitgevoerd en de werkzaamheden zullen enkele dagen in beslag nemen.

 

5-5-2014: Mutatiewoningen

Regelmatig worden de medewerkers van Edelweiss ingezet door woningcorporaties en pandeigenaren voor het grondig schoonmaken van de binnenzijde van mutatiewoningen. De werkzaamheden bestaan uit het leeghalen en schoonmaken van de gehele woning inclusief het grondig reinigen van keuken en sanitaire ruimtes, afnemen deuren en kozijnen, behang verwijderen en kleine reparaties uitvoeren. Tevens kan de omliggende tuin worden opgeruimd, gemaaid en klein herstelwerk aan de bestrating worden uitgevoerd.

 

29-4-2014: Gevelreiniging

Door de medewerkers van Edelweiss wordt de gevelbeplating van een opslagloods in Leeuwarden rondom gereinigd, uitvoering zal enkele dagen in beslag nemen en met de juiste zorg worden uitgevoerd.

 

17-4-2014: Kerk Tijnje

In opdracht van een plaatselijke aannemer is Edelweiss ingeschakeld voor het reinigen van de houten kap in een kerkgebouw te Tijnje. Door rolsteigers en bordessen over kerkbanken en stoelen te plaatsen wordt voor bereikbaarheid gezorgd. Alle werkzaamheden worden vakbekwaam uitgevoerd en nemen enkele dagen in beslag.

 

4-4-2014: Gevelreiniging Osdorp

In opdracht voor een grote aannemer heeft Edelweiss de eindschoonmaak uitgevoerd aan de nieuwbouw van een Mc Donalds vestiging in Amsterdam Osdorp. De buitengevels waren ernstig aangetast door een cementsluier, met de juiste producten en vakbekwaam personeel zijn de buitenwanden na behandeling weer in perfecte staat.

 

4-4-2014: Weesperstraat Amsterdam

In opdracht van een landelijke vastgoedbeheerder zijn de specialistische reinigers van Edelweiss bezig met het reinigen en conserveren van alle metalen buitenkozijnen rondom een groot kantorencomplex in Amsterdam. Deze werkzaamheden zullen enkele weken in beslag nemen en met de juiste middelen en materialen worden uitgevoerd.

 

25-3-2014: Anti graffiti 

Edelweiss wordt regelmatig ingeschakeld voor het verwijderen van graffiti op diverse ondergronden. Met de juiste producten en middelen kan een gewenst resultaat behaald worden. Tevens zijn de medewerkers van Edelweiss gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse permanente of semipermanente anti graffiti systemen. Vragen of belangstelling? Wij geven u graag een vrijblijvend advies.

 

25-3-2014: Gebruiksklaar schoonmaak

In opdracht van een kinderopvangorganisatie uit Leeuwarden zijn de medewerkers van Edelweiss bezig met het opleverschoon en gebruiksklaar maken van een nieuwe locatie in Leeuwarden. Alle ruimten worden geheel schoongemaakt en de ramen aan de buitenzijde zullen worden gewassen. De werkzaamheden nemen enkele dagen in beslag.

 

25-3-2014: Gevelreiniging Gealanden Leeuwarden

In opdracht van een Bouwgroep Dijkstra Draisma zijn de medewerkers van Edelweiss bezig met het schoonspuiten van de gevels Gealanden 12 hoog flat te Leeuwarden. Voor de juiste bereikbaarheid wordt een externe hoogwerker van 43 meter hoogte ingezet, de reinigingswerkzaamheden worden met eigen hogedrukunits uitgevoerd.

 

24-3-2014: Gebruiksklaar schoonmaak

Edelweiss heeft van bouwbedrijf Kolthof uit Stiens opdracht gekregen om de nieuwbouw aan de Ceresweg  Leeuwarden geheel gebruiksschoon te maken. Werkzaamheden worden uitgevoerd met eigen mensen en materialen en zullen enkele dagen in beslag nemen.

 

18-3-2014: Gevelreiniging Praxis Heerenveen

In opdracht van HF schilderwerken zijn onze medewerkers bezig met het schilderschoon maken van de buitenbeplating gevestigd aan de gevels van de Praxis in Heerenveen. De klus zal enkele dagen in beslag nemen en geheel worden uitgevoerd met eigen materieel en mensen.

 

24-2-2014: WoonFriesland – portieken

De medewerkers van Edelweiss zijn in opdracht van WoonFriesland bezig met het grondig reinigen van portieken op diverse locaties in Leeuwarden. Alle portieken worden na het reinigen geschilderd. Werkzaamheden worden uitgevoerd met eigen middelen en materialen en zullen enkele weken in beslag nemen.

 

23-12-2013: Reiniging Drachtsterbrug

In opdracht van de gemeente Leeuwarden voert Edelweiss reinigingswerkzaamheden uit aan de Drachtsterbrug te Leeuwarden. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van alg- en mosaanslag op de betonnen draagconstructie, de geluidsschermen en overige beton delen. Tevens wordt graffiti en alle organische vervuiling op de horizontale delen verwijderd. Met de juiste verkeersvoorzieningen worden de rijbanen deels afgezet. De werkzaamheden worden door eigen vakbekwaam personeel uitgevoerd.

 

16-12-2013: Gevelreiniging kantorencomplex Amsterdam.

Edelweiss heeft de opdracht gekregen voor het uitvoeren van een reinigingsbeurt op een groot kantorencomplex te Amsterdam. De werkzaamheden bestaan uit het reinigen van de metalen gevelpanelen en het reinigen van de aluminium kozijnen, vervolgens zullen alle ramen worden gewassen. Met de juiste middelen en materialen worden de werkzaamheden door eigen vakbekwaam personeel uitgevoerd.

 

6-12-2013: Schoonmaak binnenzijde kerk te Jorwerd.

Monumentenwacht Fryslan heeft de medewerkers van Edelweiss ingeschakeld voor het schoon- en stofvrij maken van binnenzijde kerk te Jorwerd. De binnenzijde van de gehele kerk is voorzien van een dikke laag bouwstof welke is ontstaan door het verwijderen van loszittend stucwerk. Alle wanden,  balken, vloeren en meubilair worden middels industriële stofzuigers gezogen en vervolgens handmatig klam vochtig afgenomen. De werkzaamheden zullen enkele dagen in beslag nemen en worden uitgevoerd met eigen materialen.

 

11-11-2013: Scheepsreiniging

Edelweiss is ingeschakeld voor de opleveringsschoonmaak van een nieuwe coaster gebouwd op de werf in Kampen. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het schoonmaken van de gehele accommodatie en het stuurhuis. De buitenzijde van het schip wordt ingezet met een zeepoplossing en vervolgens afgespoten middels gepaste druk met schoon warm water. De werkzaamheden zullen enkele dagen in beslag nemen.

 

8-11-2013: Conserveringswerkzaamheden kantorencomplex

De gevelspecialisten van Edelweiss zijn ingeschakeld voor het reinigen en conserveren van de gevels van een groot kantorencomplex in Hoofddorp. De oude verweerde conserveringslagen worden verwijderd, vervolgens wordt de ondergrond geneutraliseerd en voorzien van een primerlaag. Na droging wordt een 2-laags waxcoating, gebaseerd op nanotechnologie, aangebracht. Het gehele project zal enige weken in beslag nemen.

 

1-10-2013: Gevelonderhoud Hoofddorp

In opdracht van een grote vastgoedbeheerder zijn de medewerkers van Edelweiss bezig met het reinigen en conserveren van alle aluminium kozijnen van een groot kantoor in Hoofddorp. Eerst worden de kozijnen gereinigd en vervolgens met een waxcoating geconserveerd. Door de aangebrachte coating worden de paars gekleurde kozijnen weer fris van kleur en zijn ze weer beschermd tegen weersinvloeden en organische vervuiling. De handelingen worden uitgevoerd vanaf gekeurde hangladders en gondelbakken. De werkzaamheden nemen een aantal weken in beslag.

 

26-9-2013: Gerechtshof Leeuwarden

In opdracht van een landelijke vastgoedbeheerder is Edelweiss ingeschakeld om de grijs gemoffelde aluminium kozijnen van het Gerechtshof aan het Zaailand te Leeuwarden te behandelen met een 1-laags conserveringscoating. De oude conserveringslagen op de weer-belaste zijdes worden verwijderd, vervolgens wordt een geheel nieuwe conserveringslaag aangebracht.  Delen welke door uv-straling sterk zijn belast worden vooraf behandeld met een primer in de gewenste kleur. De werkzaamheden zullen een aantal weken in beslag nemen en worden uitgevoerd door eigen vakkundig opgeleid personeel.

 

19-9-2013: Gevelonderhoud Heereborch Groningen

In opdracht van een grote vastgoedbeheerder zijn de medewerkers van Edelweiss bezig met reinigingswerkzaamheden aan de buitenzijde van het complex Heereborch te Groningen. De werkzaamheden bestaan uit het reinigen middels hoge druk van alle betonnen delen waaronder vensterbanken, muurafdekkers en lateien. Vervolgens worden de kozijnen gereinigd en alle ramen middels telescopische glasbewassing gewassen. De werkzaamheden zullen een aantal dagen in beslag nemen en worden uitgevoerd met eigen mensen en materieel.

 

Offerte aanvragen
  • Edelweiss Schoonmaak
  • Ceresweg 28
  • 8938 BG Leeuwarden
  • T 058 280 15 55
  • E-mail: info@edelweiss.nl