Calamiteiten service: 058 - 280 1555
Menu

Onze diensten

Edelweiss Schoonmaak is een allround schoonmaakbedrijf, aangesloten bij OSB, VSR en NEN4400-1 gecertificeerd. Onze medewerkers zijn betrokken en werken met de modernste apparatuur en milieuvriendelijke reinigingsmethoden. Wij verzorgen de reguliere en periodieke schoonmaak van onder andere kantoren, bedrijven, scholen, (zorg)instellingen, overheidsgebouwen en sportaccommodaties.

We zijn flexibel, werken zowel overdag, ’s avonds als in de weekenden, kunnen snel schakelen en lossen elk schoonmaakprobleem op. Ook als het om calamiteiten gaat. Daarvoor zijn we 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar, waarbij we een gunstige prijsstelling hanteren. Trouwens, ook voor incidenteel schoonmaakwerk staan we graag voor u klaar.

Glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud, het schoonmaken van sanitaire ruimtes, het bezemschoon opleveren van nieuwbouw of renovatiewerken, Edelweiss Schoonmaak is u graag van dienst. Ook als het om het leveren van schoonmaakmiddelen en materialen gaat. Een speciale activiteit van Edelweiss is het waterstralen van grote objecten van steen, beton en metaal.

Offerte aanvragen
  • Edelweiss Schoonmaak
  • Ceresweg 28
  • 8938 BG Leeuwarden
  • T 058 280 15 55
  • E-mail: info@edelweiss.nl